Ons merk

Freebellion De rebel in reisproducten dat klinkt vrij rebels!

Freebellion…

Be different….Think different…..Create different

Begin 2021 ben ik begonnen met Freebellion. Hèt merk voor rebellen die ècht graag reizen! (Maar waarom ben je dit dan gestart, Ashley?) Dat is waarschijnlijk de volgende vraag.

”Freebellion” is een combinatie van de Engelse woorden ”freedom” en ”rebellion”; deze zijn heel toepasselijk bij dit concept. Waarom? Wij vrijbuiters zijn echte avonturiers, doen alles op onze eigen wijze, op ons eigen tijdstip en hoe, toch? Velen van ons zullen vaker het gevoel hebben niet de voorgeschreven paden te willen bewandelen, zoals de huidige maatschappij dit vaak voor ogen heeft. Want ja, “What is right or wrong?”

Met “Freebellion” maken we samen een “statement”; “Be different”! “Think different!”, “Create different!” ….het maakt wél uit wat je doet, hoe je het doet en dat je doet! Waarbij wij onze gezamenlijke doelen niet uit het oog verliezen!. Dat is waar het om gaat! “Freebellion” biedt niet alleen een hoogwaardige reiscollectie, maar ook het gevoel dat je anders bent en niet meegaat met de massa.  “Be Free…. Be Rebellion!”

Onze producten zijn geheel zelf ontworpen. Wij stellen naast bovenstaande ook nog zeer hoge eisen aan de kwaliteit, comfort en het gebruikersgemak. Vanzelfsprekend kun je ook dit terugvinden in al onze producten.

Stuur ons een foto van een van je avontuurlijke reizen met een van onze “rebelse” producten. De meest creatieve zullen we zeker belonen!

Travel safe and be Freebellion!

Ashley Werlotte
Owner and rebel

Wil je met ons samenwerken?

Wij zijn altijd geïnteresseerd in ambitieuze, enthousiaste en ondernemende mensen om mee samen te werken. Als dit je aanspreekt, laat ons dan weten wat je voor ons bedrijf kunt betekenen en wat jou onderscheidt van anderen.

info@freebellion.nl B2B