Ons merk

“Free your mind, rebel against the norm, and embrace your unique Freebellion style.”

Freebellion…

“Be Free. Be Rebellious. Be You.”

Welkom bij Freebellion

Het merk dat vrijheid en rebelsheid combineert om een krachtige boodschap uit te dragen.

Onze missie is simpel: we willen mensen inspireren om hun eigen pad te volgen en zich los te maken van het ”perfecte” leven wat social media laat zien.

We geloven dat reizen een krachtig middel is om ons te bevrijden van de dagelijkse sleur en ons te helpen groeien als mens. Onze reisartikelen zijn ontworpen met deze filosofie in gedachten. Of je nu op zoek bent naar een koffer, een unieke tas of andere reis accessoires, bij Freebellion vind je het allemaal. We zijn trots op onze hoogwaardige materialen en vakmanschap. Al onze artikelen worden ontworpen en geproduceerd met aandacht voor detail en met respect voor het milieu. We willen niet alleen stijlvolle, stoere reisartikelen maken, maar ook een positieve impact hebben op de geestelijke gezondheid en de wereld om ons heen.

Bij Freebellion draait het niet alleen om reisartikelen, het gaat om het uitdragen van een attitude. We willen mensen aanmoedigen om zelfverzekerd en vol vertrouwen te zijn, om hun eigen stijl te omarmen en hun persoonlijkheid te laten zien. Onze collecties zijn gemaakt voor mensen die zich willen onderscheiden van de massa en die hun eigen stijl willen creëren.

Als je op zoek bent naar een merk dat deze waarden deelt en dat je helpt om je eigen stijl te vinden, dan ben je bij Freebellion aan het juiste adres. We zijn er trots op om een deel te zijn van jouw reis naar vrijheid, rebelsheid en niet te vergeten jezelf!

Neem gerust contact met ons op als je vragen hebt.

We kijken er naar uit om van je te horen!
Be Free. Be Rebellious. Be You.

Wil je met ons samenwerken?

Wij zijn altijd geïnteresseerd in ambitieuze, enthousiaste en ondernemende mensen om mee samen te werken. Als dit je aanspreekt, laat ons dan weten wat je voor ons bedrijf kunt betekenen en wat jou onderscheidt van anderen.

info@freebellion.nl B2B